İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARETİMİZ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARETİMİZ

Bakanlığımızın Akşehir Belediyesi ile birlikte 2017 yılında başladığı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması"nda Ordu İl Birincisi olan Haki Yener İlkokulu öğrencilerimiz ile İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ'ı makamında ziyaret ettik.
Okul Müdürümüz Levent ÖZZENGİN, Müdür Yrdımcımız Ekrem TEMÜR,Sınıf Öğretmenimiz Serpil MELİKOĞLU ve velilerimizinde de katıldığı ziyarette, öğrencilerle sohbette bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Katıldığımız yarışma hakkında bilgi veren öğrencilerimiz İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ'ı okulumuza davet etti.
Ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Teki BAŞ, ziyaretimiz için teşekkür ederken, katılacağımız Türkiye Finallerinde okulumuza başarılar diledi.

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ'a göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederim.
#HakiYenerİlkokuluEğitimdeKaliteninAdresi#

 

26.09.2019 261

26-09-201926-09-201926-09-201926-09-2019