OKULUMUZ STEM ETİKETİ ALDI

Okulumuz ´´#STEM Okulu Etiketini´´ aldı.

Geleceğin eğitimi olarak görülen STEM´İ daha iyi anlamak için Avrupa Okul Ağı tarafından yürütülen #STEM School Label Projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz etkinliklerle "STEM Okulu Etiketi"ni almaya hak kazanan okulumuz Avrupa'da sınırlı sayıdaki STEM okulları arasında yerini almıştır.

Avrupa Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından yönetilen Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet - EUN) Konsorsiyumu disiplinler arası STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini yaygınlaştırmak amacıyla çeşitli projeler yürütmektedir. Avrupa Okul Ağı tarafından okullarda sorgulama, araştırma, üretme ve buluş yapma becerilerini geliştirmeye yönelik STEM eğitimi stratejisi belirleyen okullar için STEM Okulu Etiketi projesi kapsamında Degerli Öğretmenimiz Yeşim Şensoy rehberliğinde yürütülen çalışmalar sayesinde okulumuz "STEM OKULU ETİKETİ" almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

12.04.2022 840

12-04-2022